• Facebook
  • Twitter
  • RSS

PRSS in SOF pripravljata dogodek za komunikatorje

Z vpeljavo novih tekmovalnih skupin bodo na festivalu SOF od letošnjega leta naprej tekmovali tudi projekti s področja mediijev, odnosov z javnostmi in vsebinskega marketinga.

Foto: Dreamstime

Povezavo med kreativnostjo in upravljanjem komunikacij bodo skušali predstaviti tudi organizatorji SOF-a ter predstavniki Slovenskega društva za odnose z javnostmi (PRSS), in sicer s tematskim dogodkom, namenjenim strokovnjakom za odnose z javnostmi.

Na dogodku, ki bo potekal v četrtek, 31. januarja od 15. ure dalje, v hotelu Antiq Palace, se bodo lahko udeleženci podrobneje seznanili s projekti, ki so bili v 2012 nagrajeni z nagrado prizma, poleg tega pa jim bo Lučka Peljhan, izvršna direktorica tekmovalnega programa SOF, predstavila spremembe v tekmovalnem delu SOF-a ter načinu prijave projektov s področja odnosov z javnostmi.

Na koncu bo potekalo tudi predavanje, ki bo – v skladu z rdečo nitjo letošnjega SOF-a – posvečeno navduševanju. Tamara Valenčič, direktorica službe za korporativno komuniciranje in strateško upravljanje človeških virov na Si.mobilu, bo spregovorila o tem, kako navdahniti sebe in svoje sodelavce.