• Facebook
  • Twitter
  • RSS

PRteater o odkritosti v piarju že čez teden dni

Študentje in ostali udeleženci bodo lahko v sklopu dogodka prisluhnili številnim strokovnjakom.

Do tretje študentske konference o odnosih z javnostmi PR teater, ki jo organizira Študentska sekcija Slovenskega društva za odnose z javnostmi (ŠS PRSS), je le še teden dni. Dogodek, ki bo potekal 20. novembra 2012 v Veliki dvorani Fakultete za družbene vede, bo povezal sedem predavanj, dve delavnici, soočenje in okrogli mizi. Rdeča nit letošnjega PRteatra je »odkritost v odnosih z javnostmi«.

Študentje in ostali udeleženci bodo lahko v sklopu dogodka prisluhnili soorganizatorju dogodkov TEDx Mateju Golobu, ustanovitelju podjetja Calypso Crystal Mateju Kurentu, kreativni direktorici Katji Mlakar in direktorju za razvoj poslovanja Domnu Mavriču iz Agencije vrhunskih idej, ustanovitelju oglaševalske agencije Arih Igorju Arihu, ustanoviteljici podjetja Alohas Miši Novak in direktorici šole LSPR za področje JV Evrope Maji Rečnik iz Spema. Letos PR teater prvič gosti tudi tujega predavatelja, Jamesa Hampsona, ki bo spregovoril o pomembnosti zaupanja. 
Na delavnicah se bodo udeleženci z Barico Blenkuš naučili, kako obvladati stres, z Nenadom Senićem pa, kaj je poleg vsebine pri besedilu še pomembno.

Soočenje bo posvečeno problematiki certificiranja poklica piarovca.