• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Odkritost v odnosih z javnostmi ni passé

V sklopu PR teatra – 3. Študentske konference o odnosih z javnostmi so predavatelji spregovorili o optimizmu, srečnih naključjih in priložnostih, prihodnosti, certifikatih, stresu, turizmu, raznoliki vsebini in se dotaknili kar najbolj širokega spektra odnosov z javnostmi.

Organizatorke PR teatra, članice ŠS PRSS

To, da je še kako pomembna, so 20. novembra na FDV dokazali predavatelji, organizatorji in udeleženci PR teatra – 3. Študentske konference o odnosih z javnostmi. Organizira ga Študentska sekcija PRSS z željo, da bi prakso odnosov z javnostmi približala čim večjemu številu udeležencev, še posebej študentom odnosov z javnostmi, ki jim praktičnega izpopolnjevanja manjka. Spregovorili so o optimizmu, srečnih naključjih in priložnostih, prihodnosti, certifikatih, stresu, turizmu, raznoliki vsebini in se dotaknili kar najbolj širokega spektra odnosov z javnostmi.

Skrbno izbran program, dodelana organizacija, pomoč sponzorjev in dobra promocija ter odzivnost ekipe na dogodku so poskrbeli za pester dan, ki ne bi bil niti blizu popolnosti brez vseh vedoželjnih in radovednih udeležencev.

Za vse, ki tokrat niste bili del občinstva, pa več fotografij na Facebook profilu, na spletni strani www.pr-teater.si pa si boste lahko preberali povzetke predavanj.