• Facebook
  • Twitter
  • RSS

MModerni seminar o LinkedInu, 1. Effie dan in podelitev nagrad GZS

Med dogodki, ki jih ta teden ne gre zamuditi, je MModerni seminar, na katerem bodo udeleženci spoznavali uporabo LinkedIna, zanimivo pa bo tudi na prvem Effie dnevu.

MModerni seminar, ki ga organizira Medijski partner, bo v torek, 10. marca 2020, v prostorih podjetja Philip Morris International v Ljubljani. Predavateljica Manca Korelc bo predstavila družbeno omrežje LinkedIn kot orodje za B2C in B2B. Udeleženci bodo med drugim spoznali osnovne koncepte LinkedIna, posebne funkcionalnosti, kategorije dobrih objav, posamezne dele učinkovite objave in vrsto dobrih praks, kako učinkovito voditi stran na LinkedInu.

V torek ob 17. uri Društvo za promocijo žensk v kulturi – Mesto žensk vabi na odprtje razstave #VsakDan8Marec. Razstava bo v TAM-TAM-ovi Ulični galeriji na Vegovi ulici v Ljubljani, sooblikovale pa so jo Vesna Bukovec, Tea Hvala in Teja Reba. Izhajale so iz istoimenskega kviza, ki učenke in učence osnovnih in srednjih šol na igriv način spodbuja k spoznavanju kolektivnih bojev za enakost in pravičnost, izborjenih pravic žensk in področij, na katerih je spolna neenakost še vedno ali vse bolj pereča.

V sredo, 11. marca 2020, ob 8.30 bo v Hotelu Slon prvi strokovni Effie dan. Dogodek s podnaslovom Znanje in navdih bo temeljil na znanju in navdihu za učinkovito uspešnost. Na njem bodo trije vrhunski strokovnjaki (Nathalie Nahai, Jonathan Brown in Nick Mawditt) predstavili uspešne strategije globalnih tržnih znamk, podali poglobljeno vpogled v psihologijo potrošnikov na spletu in osmislili vlogo medijev v sodobnem svetu.

V četrtek, 12. marca 2020, bo Gospodarska zbornica Slovenije podelila nagrade GZS za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke. Podelitev bo v Cankarjevem domu, potekala pa bo v luči učenja. Pripovedovala bo zgodbo o življenjski učni poti posameznika – od začetne radovednosti in učenja iz knjig do kompleksnejšega razumevanja vrednot in medčloveških odnosov. Posebni gost bo doc. dr. Blaž Koritnik, specialist nevrolog, ki bo spregovoril o svojem pogledu na učenje, možgane, nevrologijo, znanost in družbo.