• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Conventa, Web Summit, Marketing TopX …

Januarskega zatišja je konec, v tednu, ki je pred nami, nas čaka vrsta izobraževalnih dogodkov. Med njimi tudi, žal razprodani, MModerni seminar z Mašo Butara in Janom Omahnom.

V torek, 21. januarja, bo na GZS potekala prva letošnja DMS Izmenjevalnica. Na dogodku bo govora o novostih novembrske mednarodne konference Web Summit v Lizboni. Izkušnje s konference bodo delili Maša Butara, Nika Frece (Luna TBWA), Nataša Mithans (Vareo) in Anže Hribar (iPROM).

V sredo, 22. januarja, se bo na Gospodarskem razstavišču začela dvanajsta, dvodnevna, poslovna borza Conventa. Letos na dogodek, ki potrjuje, da je regionalno povezovanje kongresno-turističnih ponudnikov v tem času še kako potrebno in nujno za uspešno pozicioniranje na mednarodnem trgu, prihaja 30 novih razstavljavcev. Med njimi so kongresni uradi Bolgarije, Gruzije, Soluna, Lublina, Talina in Saalfeldna ter drugi kongresni ponudniki.

22. januarja 2020 se začne online karierni sejem Optius, ki bo potekal do 26. januarja. Online karierni sejem je preprosta, pregledna in učinkovita oblika povezovanja pravih ljudi s pravimi zaposlitvenimi izzivi preko aplikacije, ki je dostopna na spletu. Delodajalci svoje podjetje in prosta delovna mesta predstavijo na virtualnih stojnicah, iskalci pa lahko v aplikaciji z delodajalci klepetajo preko preprostega klepetalnika, opravijo video klic, se prijavijo na prosta delovna mesta oziroma se vpišejo v bazo iskalcev. Sejem lahko »obiščete« s svojega računalnika, tablice ali pametnega telefona.

Sreda bo tudi dan za januarsko izobraževanje Marketing TOPX, ki ga pripravlja DMS. Na dogodku bo Lovro Gruden, direktor Indigo Consultinga, predaval o tem, kateri finančni podatki so za marketingarje najpomembnejši, kako jih zbiramo in kaj lahko iz njih razberemo. Pojasnil bo tudi, kako marketingar z razumevanjem finančnega jezika in finančnih podatkov izboljša svojo pozicijo v pogajanjih z ostalimi oddelki in vodstvom podjetja.

Četrtek, 23. januar 2020, je dan za MModerni seminar z naslovom »Kako delovati na Facebooku v letu 2020?«. Dogodek, ki ga organizira Marketing magazin, bo potekal med 9. in 13. uro v prostorih Phillip Morris Ljubljana, na njem pa bosta Maša Butara in Jan Omahen (Luna TBWA) govorila o tem, kaj je novega na Facebooku in kako na pravi način aktivirati občinstvo ter ustvarjati močno skupnost s pomočjo dobrih zgodb.  Delavnica je primerna za vse, ki skrbite za komunikacijo in pojavnost na Facebooku v poslovnem okolju, za zaposlene v digitalnih in klasičnih agencijah ter za tiste, ki želite svoje znanje še poglobiti in spoznati trende ter metode, ki vam pomagajo pri ustvarjanju najboljših kampanj na Facebooku.