• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Predstavljen je program 18. konference PRO PR

18. konferenca PRO PR bo med 18. in 21. marcem 2020 v Termah Olimia, organizatorji pa so že razkrili program in glavne govorce.

PRO PR je mednarodna konferenca, specializirana za področje odnosov z javnostmi. Potekala bo pod sloganom »Networking in motion«, na njej pa pričakujejo približno 200 udeležencev iz držav Jugovzhodne Evrope. Udeleženci bodo sodelovali na 23-ih predavanjih, treh delavnicah in okrogli mizi, med govorci pa bodo Rob Morbin, generalni direktor Mednarodne organizacije svetovanja na področju komunikacij (International Communications Consultancy Organisation – ICCO), Carlos Chaguaceda, direktor komunikacij muzeja Prado, Martin Nesirky, direktor informacijske službe Urada Združenih narodov, Ingmar Rentzhog, direktor švedske organizacije WeDontHaveTime, in Gerry McCusker, ustanovitelj Transmedijske krizne simulacijske tehnologije.

Letošnjo konferenco sta podprla tudi Slovensko društvo za odnose z javnostmi in Mednarodno združenje za odnose z javnostmi (IPRA) kot ekskluzivni sponzor edinega tovrstnega dogodka v regiji.