• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Dogodki tedna

Leto se počasi bliža koncu, a v prvem decembrskem tednu bo še precej zanimivih dogodkov.

Društvo za marketing Slovenije 3. decembra 2019 ob 14. uri pripravlja obisk zmagovalca nagrade marketinška odličnost. Udeleženci bodo tako obiskali Drogo Kolinsko/Atlantic ter izvedeli skrivnosti (marketinškega) uspeha podjetja in zakaj je prav marketinška filozofija gonilo dobrih poslovnih rezultatov.

V torek lahko obiščete tudi 16. IAB Akademijo, kjer bo govora o trendih, ki so letos narekovali ritem razvoja digitalnega ekosistema kot tudi tistih, ki panogo čakajo v prihodnjem letu. Med govorci bodo Zoran Savin (IAB Slovenija), Urška Saletinger (Abelium), Uroš Žižek in Anna Minoga (E-laborat), Urban Cvek (Influee) in Jaka Repanšek (RePublis Consulting).

V sredo, 4. decembra 2019, Propiar organizira zadnji letošnji Apropó– brezplačni celodnevni »boot camp« odnosov z javnostmi. Tokrat bo posvečen kriznemu komuniciranju, saj bodo udeležencem pripravili edinstveno simulacijo krizne situacije v realnem času ter na preizkušnjo postavili njihove sposobnosti hitrega odzivanja in ohranjanja mirne glave.

V četrtek, 5. decembra 2019, se boste lahko udeležili kar treh dogodkov. Ob 9. uri se v prostorih Telekoma Slovenija začne SOZ Akademija, na kateri bo govorka dr. Sanela Banović. Na dogodku z naslovom Dobra komunikacija – ključ do uspeha tudi na delovnem mestu bodo poseben poudarek namenili razumevanju pomembnosti tako imenovane »psihološke kleti«v vsakdanjem življenju, razmišljanju, zakaj nanjo ne smemo pozabiti, ter kakšna je vloga toksične misli kot tudi njen vertikalni in horizontalni prenos. 

Prav tako ob 9. uri bo v Hotelu Slon seminar Poslovni protokol s Ksenijo Benedetti. Gre za strokovni seminar o poslovnem protokolu pod vodstvom nekdanje šefinje protokola, kjer boste izvedeli vse, kar morate vedeti o sodobnem komuniciranju za uspešen in učinkovit poslovni nastop. Dogodek organizira Agencija za kadre.

Društvo za marketing Slovenije vas ob 16. uri vabi na decembrski Vedoželjnik z naslovom Ko bom velika, bom inženirka! V družbo so povabili dr. Natašo Grlj (HELLA Saturnus Slovenija) in dr. Vildano Sulić Kenk (Fotona), s katerima se bodo pogovarjali o tem, kako se znajdejo ženske v tipično moškem poklicu, po čem se razlikujejo od moških kolegov in kako so lahko pri delu zelo uspešne. Dotaknili se bodo tudi vprašanja, kako navdušiti mlada dekleta za vstop v inženirske vode.