• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Dogodki tedna

Če smo prejšnji teden zapisali, da je pred vami veliko zanimivih dogodkov, lahko v novem trdimo, da bo dogajanja še več.

V torek, 15. oktobra 2019, bo na Gospodarskem razstavišču 11. konferenca Prodaja in marketing na policah, ki jo organizira časnik Finance. Konferenco so letos naslovili »Kako rasti in biti bolj učinkovit?«, osrednje teme pa bodo med drugim prihodnost trgovine v Sloveniji in regiji v letu 2020 in naprej, prihodnost upravljanja z izdelčnimi kategorijami in dejavnik X za uspeh na polici.

V sredo, 16. oktobra 2019, bo na Gospodarski zbornici Slovenije četrti DMS Praktikum z naslovom Upravljanje talentov. Z Borutom Jegličem, svetovalcem za zavzetost zaposlenih in uvajanje sprememb v organizacije, bodo udeleženci odkrivali in razvijali svoje talente in talente drugih ter se jih naučili izboljšati za doseganje želenih rezultatov.

Če vas zanima fotografija, ne smete zamuditi prve delavnice nove sezone MModernih seminarjev, ki bo namenjena osnovam fotografije. MM-ov fotograf Črt Piksi bo na dogodku »Fotograf naj bo« govorih o zakonitostih osvetlitve in kompozicije ter objavah in avtorskih pravicah, pridobljeno znanje pa boste lahko preizkusili tudi v praksi. Seminar bo potekal 16. oktobra 2019 med 10. in 14. uro, v prostorih podjetja Phillip Morris Ljubljana.

V četrtek in petek, 17. in 18. oktobra 2019, bo večina oglaševalskih kreativcev verjetno zbrana v Portorožu, na 26. mednarodnem festivalu kreativnosti Zlati boben. Festival bo letos potekal pod sloganom »Kreativnost poganja spremembe«, osredotočali pa se bodo na »oglaševanje za boljši jutri«. Poleg osrednjega govorca Slavoja Žižka bodo med govorci še Andrea Henao (360 Agency Berlin in 360 Agency Europe), Dawid Szczepaniak (VMLY & R Poljska), André Felix (Wunderman Thompson) in Louis Castillo (NeuroDigital Technologies).

Veliko zanimivih dogodkov bo ta teden tudi v tujini. 15. oktobra 2019 bo v Bruslju slavnostna podelitev nagrad Euro Effie, od 16. do 18. oktobra 2019 v New Yorku konferenca o programatičnem oglaševanju AdExchanger Programmatic I/0, na Dunaju pa konferenca o programatičnem oglaševanju ProgrammatiCon. 17. oktobra 2019 bo v Londonu podelitev nagrad produkcijskim hišam The APA Show, 17. In 18. oktobra 2019 pa v Bukarešti marketinška konferenca Rebels and Rulers.