• Facebook
 • Twitter
 • RSS

MModerni seminar: Kako umestiti video v vaše marketinške aktivnosti?

Druga delavnica nove sezone MModernih seminarjev je namenjena vsebinskemu marketingu z video vsebinami. Najnovejše trende in pristope na področju video vsebin, digitalnih medijev in družbenih omrežij vam bosta predstavila Nejc Slovnik, soustanovitelj in partner v agenciji POINT OUT, in Lucija Lepšina, samostojna strokovnjakinja za komuniciranje.

»V digitalnem marketingu rek 'vsebina je kraljica' ni nič novega. A v zadnjem obdobju temu dodajamo 'video vsebina je kraljica'! Pomembnost strategije video marketinga je iz dneva v dan bolj izrazita, saj video postaja ključen način komuniciranja na vsaki spletni platformi. Čas je, da za svojo znamko pripravimo premišljen načrt, kako si lahko z videom na enostaven način zagotovimo prednost pred konkurenco, tako po prepoznavnosti znamke kot tudi po prodaji,« pravi Nejc Slovnik. 

Kdaj: 12. november 2019, med 10.00 in 14.00 uro, v prostorih Phillip Morris Ljubljana

Prijave: [email protected], tel: 01 43 45 64

Cena: 125,00 EUR + DDV. Za prijave do 1. novembra 2019 in naročnike MM 25 % popust.

MM-garancija: Če s seminarjem ne boste zadovoljni, vam vrnemo denar.

Komu je seminar namenjen?

Izobraževanje bo koristilo odločevalcem v marketingu in prodaji, direktorjem in vodjem marketinških oddelkov, komunikacijskim strokovnjakom, vodjem projektov in urednikom družbenih omrežij. Skratka vsem, ki se jih dotika tematika izobraževanja in bi radi napredovali na področju video vsebinskega marketinga.

Izobraževanje temelji na treh vsebinskih sklopih, in sicer:

1. Strateški pogled na video vsebine

 • pregled trenutnega dogajanja, trendov in statistik na področju video vsebin in video marketinga. Kaj nam prinaša leto 2020 in leta za tem?

 • vsebinski video posnetki in ustvarjanje zgodb v primerjavi s profesionalno video produkcijo. Zakaj in kako z video zgodbami graditi prepoznavnost znamke?

 • video vsebine skozi oči uporabnikov in kako pritegniti njihovo pozornost?

2. Taktike in pristopi video vsebinskega marketinga na spletu s praktičnimi primeri

 • pregled najrazličnejših taktik ter pristopov k ustvarjanju zgodb in vsebinskemu video marketingu;

 • najnovejše taktike in video funkcionalnosti družbenih omrežij, od dobrega starega Facebooka do trendovskega TikToka;

 • veliko primerov dobrih praks svetovnih in tudi domačih blagovnih znamk;

 • najboljša orodja za lastno produkcijo video vsebin in kako jih uporabiti.

3. Delavnica in praktične naloge 

 • viharjenje možganov in reševanje praktičnih nalog, individualno in po skupinah;

 • osredotočenost na vaše marketinške aktivnosti, snovanje idej in rešitev za implementacijo video vsebin v vaš marketing;

 • zanimivi izzivi, ki razširijo obzorja in privedejo do novih, inovativnih rešitev.

Seminarskemu delu s praktičnimi primeri boste namenili okoli 90 minut, delavnici in praktičnim nalogam na primeru vaših podjetij pa 120 minut

Z izobraževanjem boste pridobili:

 • vpogled v zadnje trende in taktike na področju video vsebinskega marketinga;

 • načine, kako na spletu ustvariti dobro video zgodbo in kako vzbuditi pozornost uporabnikov;

 • veliko idej in praktičnih primerov svetovnih in domačih blagovnih znamk, ki so različne video vsebine že implementirale med svoje marketinške aktivnosti;

 • odgovor, kako video vsebine implementirati med vaše trenutne marketinške aktivnosti (na delavnici se bomo posvetili vašim strategijam in taktikam implementacije).

Opis predavateljev

Nejc Slovnik je partner in soustanovitelj digitalne marketinške agencije POINT OUT, ki že več kot 6 let deluje na področju digitalnega marketinga. POINT OUT sodeluje z blagovnimi znamkami, kot so Sensodyne, Topdom, Royal Canin, Voltaren, Slowatch in Cisco. Osredotoča se predvsem na snovanje strateških kreativnih konceptov, napredek podjetij na področju digitalnega marketinga in rast digitalne agencije.

Lucija Lepšina je samostojna strokovnjakinja za komuniciranje. Zadnja leta podjetjem in znamkam pomaga do zastavljenih ciljev z uporabo številnih možnosti in taktik digitalnega komuniciranja, medtem ko je v preteklosti snovala in pripravljala vsebino za več vrst medijev, vse od radia do televizije. V okviru video marketinga je pripravljala kreativne zasnove tako promocijskih kot tudi vsebinskih video posnetkov za naročnike, kot so Subrina Professional, BTC City, GSK in E 3.