• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Dogodki tedna

Pred nami je teden, v katerem se bo zvrstilo kar nekaj zanimivih dogodkov z različnih področij – od oblikovanja do marketinga in lobiranja.

Jutri, 8. oktobra 2019, se začenja 17. Mesec oblikovanja, ki bo z regijskimi nagradami v Ljubljano privabil najprodornejše ustvarjalce iz 19-ih držav jugovzhodne Evrope. Osrednja prireditev Meseca oblikovanja je mednarodna razstava BigSEE, ki v nacionalnih paviljonih držav predstavlja nagrajene projekte iz štirih področij: produktnega oblikovanja in mode, interierja, inovativnega lesarstva ter kreativnega turizma.

Torek je tudi dan za SOZ Akademijo, ki bo potekala v prostorih Telekoma Slovenije v Ljubljani, začne pa se ob 9. uri . Na dogodku z naslovom »Onkraj zaslona: snovanje digitalnih kampanj« bodo o digitalni krajini, ki se nenehno spreminja, govorili Jernej Špende, svetovalec za digitalne procese in tehnologijo v skupini Pristop, Jernej Janežič, ki v Atlantic Grupi vodi digitalni marketing pijač Donat Mg, Cockta in Cedevita, ter Zoran Savin, svetovalec pri digitall.si in direktor IAB Slovenija.

Če vas zanima lobiranje, se lahko prav tako v torek, 8. oktobra 2019, udeležite okrogle mize z naslovom »Lobiranje v zakonodaji in praksi«. Dogodek v organizaciji IABC Slovenija bo v poslovni stavbi Smelt v Ljubljani, začne pa se ob 14. uri. Govorci se bodo posvetilipodročju lobiranja v Sloveniji in tujini, predvsem z vidika njegove pravne ureditve, stanja v praksi in izzivov, kako zagotoviti transparentnost, integriteto in enakost dostopa ter dvigniti ugled in sprejemanje lobiranja v očeh javnosti.

V četrtek, 10. oktobra 2019 ob 9. uri, se v Klubu Cankarjevega doma v Ljubljani začne B2B konferenca z naslovom »Preobrazba danes za rast jutri«. Tretjo B2B konferenco organizira Društvo za marketing Slovenije, kjer pravijo, da gre za edini dogodek v Sloveniji, ki se posveča podjetjem na medorganizacijskih trgih. Na konferenci se bo zbralo več kot 100 slovenskih menedžerjev, podjetnikov, marketingarjev, prodajnikov, razvojnikov in vseh drugih, ki v organizacijah skrbijo za rast poslovnih rezultatov.

Še pogled v tujino: 8. in 9. oktobra 2019 bo v Berlinu Sejem založnikov medijev (IFRA World Publishing Expo & Digital Content Expo).