• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Dogodki tedna

Po razgibanem tednu, ki je za nami, bo prihodnjih nekaj dni malce bolj »umirjenih«, ko gre za marketinško obarvane dogodke.

Danes ob 17h bo na Gospodarski zbornici v Ljubljani mesečno srečanje Društva za marketing Slovenije. Na dogodku z naslovom »Inovativnost je več kot le nov okus« bodo Ranko Jelača (Telekom Slovenije), Darja Teržan (Atlantic Grupa) in Špela Žorž (Grey Ljubljana) med drugim govorili o tem, kako spreminjati poslovni model, kako spreminjati procese, kako odkrivati nove segmente, kako inovirati svoje komunikacije in kako dodajati nove prodajne kanale.

Od 2. do 5. oktobra 2019 v Orlandu na Floridi (ZDA) poteka Konferenca ameriškega združenja oglaševalcev: Mojstri marketinga. Na dogodku, ki naj bi se ga udeležilo več kot 3.000 obiskovalcev, bodo med govorci številni direktorji marketinga in drugi predavatelji, ki bodo delili svoje izkušnje, kako spodbuditi rast podjetij. Med njimi bodo Neal Arthur, generalni direktor ameriške agencije Wieden + Kennedy, Jon Kaplan (Pinterest), Kirk Perry (Google) in Sheryl Connelly (Ford Motor Company).

3. oktobra 2019 se začne izobraževanje DIMAQ, ki ga izvaja IAB Slovenija. Gre za edini celoviti mednarodni program certificiranja, izobraževanja in vseživljenjskega učenja na področju digitalnega marketinga v Sloveniji.