• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Na sejmu IFA bodo Slovenijo zastopala štiri podjetja

Na sejmu porabniške elektronike, komunikacij in bele tehnike IFA v Berlinu bodo med 6. in 11. septembrom 2019 razstavljala tudi slovenska podjetja. To so Chipolo, Gorenje, MMore cases in Status Metlika.

Sejem IFA je bil s 1.814 razstavljavci na več kot 161 tisoč kvadratnih metrih razstavnega prostora v letu 2018 eden pomembnejših svetovnih dogodkov pri predstavitvi svetovne tehnološke industrije.  IFA vsako leto obišče več kot 240 tisoč obiskovalcev iz preko 100 držav.

Letos si bodo lahko ogledali tudi novosti štirih slovenskih podjetij oziroma blagovnih znamk. Chipolo bo razstavljal v hali 4.2 na stojnici 234, Gorenje pa v hali 6.2 B na stojnici 201. Podjetje Mmore cases, ki se ukvarja z izdelavo ovitkov za telefone, bodo našli v hali 26 na stojnici 172, družinsko podjetje Status iz Metlike pa bo svoje pripomčke za dom razstavljalo v hali 8.1 na stojnici 205.

Zakaj so takšni in podobni sejmi pomembni, si lahko preberete v članku o dogajanju na sejmu CES, kjer sta razstavljala Gorenje in Chipolo.