• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Najboljši poslovni dogodki Nove Evrope

Zmagovalci drugega tekmovanja Conventa Best Event Awards, ki je potekalo pod okriljem konference Convente Crossover 2019 v Ljubljani, so agencija New Moment, Escape Room Enigmarium in Skupina Orehov gaj, agencija za organizacijo dogodkov Creative Pro in Gostinstvo Jezeršek.

Dogodek European Food Summit, ki ga je organiziralo Gostinstvo Jezeršek, je bil nagrajen v kategoriji organizacije dogodkov za končne in medorganizacijske potrošnike (B2C in B2B).

V kategoriji medorganizacijskih dogodkov (B2B) je slavila oglaševalska agencija New Moment z organizacijo dogodka za družbo Phillip Morris.  Dogodek ob predstavitvi nove naprave IQOS 3 je bil preplet umetnosti, gledališča, koncerta, plesne predstave in modne revije. Glasbena skupina Laibach je takrat premierno izvedla uspešnico The Lonely Goatherd, na dogodku pa so predstavili tudi novo modno kolekcijo Susnyara oblikovalke Nine Šušnjara.

V kategoriji dogodkov za končne potrošnike (B2C) je zmagala češka agencija Creative Pro z organizacijo Adidasovega »Teka za oceane«.

Sodelovanje slovenskih družb Escape Room Enigmarium in Skupina Orehov gaj je bilo za predstavitev Sekirometa nagrajeno z nagrado občinstva.