• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Conventa Crossover o novih pristopih na področju organizacije dogodkov

Od 28. do 30. avgusta 2019 bo v Cankarjevem domu v Ljubljani četrti regijski festival, namenjen organizatorjem dogodkov, Conventa Crossover.

Na dogodku bodo več kot 150 organizatorjem, naročnikom dogodkov, vodjem projektov in marketinškim kreativcem predstavili najzanimivejše vsebine s področja organizacije dogodkov, obiskovalci pa se bodo lahko udeležili tudi delavnic in pogovorov z vodilnimi strokovnjaki. Po besedah organizatorjev je dogodek znan po sproščenem konceptu, ki spodbuja druženje, neformalno izobraževanje in mreženje, pričakujejo pa tudi številne mednarodne »guruje« inovacij iz sveta marketinga in organizacije dogodkov. Vpogled v izkustveni marketing in organizacijo dogodkov bosta letos predstavila dva osrednja govorca. Prvi je Kim Myhre iz agencije MCI UK in MCI Experience, ki bo predstavil lastno metodologijo organizacije dogodkov, po kateri je v ospredju udeleženec kot osebnost. 

Drugi pa je Yemi A. D. iz češke agencije JAD Productions, ki bo predstavil svoje projekte za blagovne znamke Google, T-Mobile in Mercedes, pa tudi dogodke v lastni produkciji Tenikskology, Ynspirology in Cycles.

Konferenco organizirata agencija Toleranca marketing in poslovna borza Conventa v sodelovanju s Cankarjevim domom, Turizmom Ljubljana in Slovensko turistično organizacijo, celoten program pa si lahko ogledate na spletni strani  www.crossover.si/programme/.