• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Dogodki tedna

Ta teden se v marketinškem svetu ogromno dogaja predvsem v tujini, v Društvu za marketing Slovenije pa pripravljajo predavanje o tem, kako je videti dan vodje digitalnega marketinga v B2B podjetju.

Foto: DMS

Že včeraj se je v Vancouvru v Kanadi začela svetovna konferenca mednarodnega združenja poslovnih komunikatorjev (IABC), ki bo trajala do 12. junija. Med ključnimi govorci so novinarka in producentka Soledar O'Brien, televizijka Celeste Headlee, Peter Sheahan, direktor podjetja Karrikins, in številni drugi.

Od 10. do 13. junija bo v Dubrovniku potekala medijska konferenca New Europe Market (NEM). Organizatorji so napovedali precej znanih imen Hollywooda, ki bodo govorili o medijskih trendih, med njimi so to igralki in producentki Jessica Alba in Gabrielle Union ter igralec Alan Cumming.

V torek, 11. junija, bo v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije potekalo junijsko srečanje sekcije za medorganizacijski marketing Društva za marketing Slovenije. Rdeča nit predavanja bo dan vodje digitalnega marketinga v B2B podjetju. O tem bosta govorili Nika Mohar (Iskratel) in Jasna Suhadolc (Actuado).

Med 13. in 14. junijem bodo potekali še trije zanimivi dogodki. V Münchnu bo mednarodni festival kreativnosti Forward, ki praznuje peti rojstni dan. V Berlinu bo konferenca digitalne industrije Noah, v Bukarešti pa Festival interaktivnosti srednje in vzhodne Evrope (ICEE FEST).