• Facebook
  • Twitter
  • RSS

MM priporoča: Česa ne smete zamuditi na 08DIGGIT-u

Čas je za veliki finale. Poleg pestrega konferenčnega programa bo danes na Gospodarskem razstavišču tudi (večerna) podelitev nagrad DIGGIT in zabava ter skoraj vse, kar potrebujete za mreženje izven digitalnih mrež.

Česa se lahko naučimo od športnikov in vsakdanjih zgodb?

Na dveh odrih »pametnega dogodka za pametne ljudi« bodo udeleženci lahko prisluhnili okrog 40 govorcem, med katerimi bo preko 60 odstotkov žensk.Dogodek, ki ga bo povezovala televizijska voditeljica Tara Zupančič, se bo začel v športnem duhu. Na oder navdiha bo ob 9. uri prva stopila Sara Isaković, najuspešnejša slovenska plavalka in dobitnica srebrne olimpijske medalje, ki bo psihološki vidik učinkovitosti in preseganja lastnih zmogljivosti udeležencem približala na praktičen, zabaven in dostopen način.

Ob 9.30 na oder prihaja alpska smučarka Ilka Štuhec s svojo zgodbo o vztrajnosti, odpovedovanju, prioritetah ter sodelovanju z ljudmi in blagovnimi znamkami. Med 10. in 11. uro sledi sklop »6 x 10« oziroma poseben, hiter pregled sodobnih tem, ki nam »nagajajo« v vsakodnevnem življenju. Prisluhnili bomo lahko osebnim zgodbam posameznic iz sveta marketinga, komunikacij in podjetništva.

Tehnologija spreminja pravila igre – kaj pa zdaj?

Glavni govorec Peter Hinssen, svetovno znani predavatelj s področja inovacij in tehnologije ter avtor številnih knjižnih uspešnic, bo nastopil ob 11.30. Posvetil se bo fenomenu feniksov, t. j. tradicionalnih podjetij, ki so se v procesu temeljite preobrazbe povzdignila iz pepela in zaživela novo življenje.  O tehnologiji bo potekal tudi pogovor z DJ Umekom, ki bo ob 18.30 govoril o tem, kako prelomne tehnologije, kot je blockchain, spreminjajo pravila igre v glasbeni industriji, posvetil pa se bo tudi moči družbenih omrežij pri komunikaciji z glasbenimi navdušenci.

Ne bo manjkalo niti navdihujočih primerov uspešnih slovenskih podjetniških podvigov, kot so EQUA, Mali junaki in Cuckoo Cups. Na vzporednem odru oziroma odru dobrih praks pa vas pričakujejo predavatelji s konkretnimi napotki iz sveta digitalnega marketinga.

Celoten program najdete tukaj.

Še nekaj nasvetov in smernic:

  • Registracijski pult odpremo ob 8. uri. Splača se priti »ob uri«. Izognili se boste gneči. Več gneče pomeni več klepetanja pred prvim predavanjem in več sladkanja z dobrotami Don Don.
  • Prazna vreča ne stoji pokonci in bo težko pametna. S partnerji bomo poskrbeli za zajtrk, kosilo (13.30) in okrepčila med odmori.
  • Konferenčni del zaključimo ob 19. uri, do 20. ure sledi druženje z Lidlom Slovenija.
  • Ob 20. uri (zelo) vabljeni na podelitev nagrad DIGGIT.
  • 08DIGGIT je pameten dogodek za pametne ljudi, ne (le za) meteorologe. Lepo vreme gor ali dol, »žurka« bo! - v družbi Radia Center ob 21. uri.
  • Ne pozabite prinesti svoje flaške za vodo, saj je plastika passé! Za refil poskrbimo mi.