• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Podelili nagrade najbolj zaupanja vrednim znamkam

Revija Reader's Digest Slovenija in Mladinska knjiga sta letos že trinajstič podelila priznanja Trusted Brand blagovnim znamkam in osebnostim, ki jim Slovenci najbolj zaupamo. Nagrado so podelili v 33 kategorijah, med najbolj zaupanja vrednimi osebnostmi leta pa je tudi smučarka Ilka Štuhec, ki bo med govorci na konferenci 08DIGGIT.

Poleg Štuhčeve so med osebnostmi, ki veljajo za najbolj zaupanja vredne v Sloveniji, še poslovnež Ivo Boscarol, televizijski voditelj Slavko Bobovnik, radijski voditelj Denis Avdić ter glasbena skupina Siddharta. Priznanj za najbolj zaupanja vredne znamke pa so se razveselili Mercedes-Benz, Bosch, Samsung, Medex, Telekom Slovenije, Sonček, Delavska hranilnica, Zavarovalnica Triglav, Telekom Slovenije, OMV, Lekadol, Terme Olimia Podčetrtek, Afrodita, Rogla, Fructal, Jelovica, Alpina, Donat, Laško, Barcaffé, Ljubljanske mlekarne, 1001 cvet, Spar, Slovenska postelja, Jupol/Jub, Naša mala klinika, TV Slovenija, Val 202, Delo, Gen-I, Pekarna Grosuplje, Stelex in Hospic.

Letošnja raziskava se je od preteklih let razlikovala po tem, da zaupanja vrednih blagovnih znamk niso izbirali le naročniki revije Reader's Digest, ampak so jo razširili na reprezentativni vzorec celotne populacije v Sloveniji. Za strokovno izvedbo raziskave je poskrbel Inštitut za raziskovanje trga in medijev, Mediana, ki je nadgradil tudi metodologijo anketiranja.