• Facebook
  • Twitter
  • RSS

22. SKOJ je pred vrati!

Slovensko društvo za odnose z javnostmi (PRSS) že dvaindvajseto leto zapored organizira Slovensko konferenco o odnosih z javnostmi. 21. in 22. maja 2019 se bo v Portorožu v Hotelu Slovenija zbralo več kot 200 komunikatorjev.

Na letošnji konferenci se bo vse vrtelo okoli besede »instant« in izzivov, kako preživeti v dobi hitrosti. Naše življenje postaja vedno bolj instantno. Za sprejemanje odločitev imamo na voljo vedno manj časa, zato iz zagat iščemo instantne rešitve, ki so nekatere boljše, druge slabše.

Vrhunski predavatelji iz Slovenija in tujine, ki jih je na konferenco povabil programski odbor pod taktirko Matjaža Klipštetra,bodo spregovorili o zgodovini lažnih novic, informacijski prihodnosti in umetni inteligenci, pozornost bodo posvetili tudi novemu načinu organizacije odnosov z javnostmi in modelu korporativnega uredništva ter pod drobnogled postavili generacijo Z. Silvia Cambie, Marko Grobelnik, Mirt Komel, Damir Jugo, Leon Magdalenc, Cristoph Moss, Mitja Tuškej in drugi bodo z udeleženci delili svoje dragocene izkušnje spopadanja z izzivi, ki jih prinaša doba hitrosti.

Po koncu prvega konferenčnega dne sledi tradicionalna podelitev nagrad Prizma, ki nagrajuje odličnost komunikacijskih programov. Predsednica žirije za nagrado Prizma Helena Čož, direktorica za odnose z javnostmi v agenciji Luna\TBWA, bo s preostalimi člani žirije nagradila programe, ki so v letu 2018 navdihnili in pustili velik pečat v stroki.

Za več informacij spremljajte SKOJ na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitterali na spletni strani.