• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Bliža se 22. SKOJ

Še slab mesec nas loči od letošnje Slovenske konference o odnosih z javnostmi (SKOJ), ki bo 21. in 22. maja v Portorožu. Letos se bo vse vrtelo okoli besede »instantno«.

Pri Slovenskem društvu za odnose z javnostmi, organizatorju konference, namreč pravijo, da nas današnji hiter tempo življenja postavlja pred številne izzive, zaradi česar izhode pogosto iščemo v instantnih rešitvah, ki pa niso nujno slabe. Poleg vprašanja, kako delovati v dobi hitrosti, se bodo na SKOJ-u posvečali tudi različnim sodobnim tehnologijam in orodjem ter drugim področjem, ki so povezana s to tematiko.  

Na dogodku, ki bo letos potekal dvaindvajsetič, bo gostovalo osemnajst govorcev iz Slovenije in tujine – med njimi Silvia Cambié iz IBM-a, ki bo govorila o umetni inteligenci in njenem vplivu na komunikacijsko stroko.

Poleg tega bodo že tradicionalno podelili prizme, strokovne nagrade za odličnost izvedenih komunikacijskih programov na področju odnosov z javnostmi, in mini prizme, ki jih bodo prejeli zmagovalci študentskega natečaja »Inkubator priložnosti«.