• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Dogodki tedna

Marketinško dogajanje je v polnem teku, ta teden pa organiziramo tudi MModerni seminar.

Danes ob 17. uri Društvo za marketing Slovenije v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije organizira mesečno srečanje na temo, kako lahko marketing naredi rezultat ob omejenih človeških in finančnih sredstvih. Predavali bodo Lucian Perger in Zala Glavič (Perger 1757), Simon Oblak (Štartaj Slovenija) in Jure Čuk (Woop).

Če se med 16. in 19. aprilom nahajate v okolici Bostona in vas zanima vsebinski marketing, ne smete zamuditi Konference o vsebinskem marketingu. Med govorci je tudi stari znanec iz POMP foruma Ron Tite.

V četrtek, 18. aprila, ob  agencija April 8 v okviru izobraževalnega koncepta AprilLAB organizira brezplačno predavanje med 14. in 17. uro v prostorih agencije na Šmartinski 152 v Ljubljani) na temo YouTuba. Predavali bodo gostje iz agencij Harts in Get Interactive ter Lana Briški. Prijave zbirajo le še danes na [email protected].

Prav tako v četrtek Slovenska oglaševalska zbornica na Cigaletovi 15 v okviru SOZ Akademije ob 9. uri organizira predavanje »Posel idej. Brifiranje in presojanje idejnih konceptov in rešitev.«. Patrick Collister, ustanovitelj svetovalnega podjetja Creative Matters, se bo osredotočil na dejstvo, da kreativne industrije pomembno prispevajo k poslovni uspešnosti podjetij in ekonomije  nasploh.

V petek, 19. aprila, MM organizira MModerni seminar »Kako do manj odpadkov doma, na delovnem mestu in v podjetju«, kjer bo Sabina Čarman, samostojna svetovalka za življenje z manj odpadki v gospodinjstvu in v podjetju. Namen delavnice je prikaz praktičnih primerov, kako zmanjšamo količino zavrženih odpadkov doma, v gospodinjstvu, kot je z nakupovanjem živil v razsutem stanju, izdelkov za osebno nego, oblačil in obutve, daril in drugih izdelkov. Več o dogodku si lahko preberete tukaj, prijave pa zbiramo na [email protected].