• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Dogodki tedna

Osrednji dogodek tedna je seveda 28. Slovenski oglaševalski festival.

 V okviru Akademije Finance bo v sredo, 10. aprila 2019, v prostorih CPU Ljubljana na predavanju »Sales enablement« in druge aktivnosti, ki prodajalcem omogočajo boljše prodajne rezultate« svoje izkušnje delil dr. David Đukić. Več o predavanju si lahko preberete tukaj.

Prav tako v sredo agencija Propiar organizira tretji Apropό, kjer študentom, iskalcem prve zaposlitve in mlajšim zaposlenim predajajo dodatno praktično znanje s področja odnosov z javnostmi in strateškega komuniciranja. Tokratni dogodek se osredotoča na to, kako s pisano in govorjeno besedo v hipu vzbuditi pozornost, jo zadržati in doseči želene rezultate. Več informacij o dogodku najdete tukaj.

V četrtek in petek (11. in 12. aprila) bo v hotelu Kempinski Palace v Portorožu osrednji oglaševalski dogodek v Sloveniji – 28. Slovenski oglaševalski festival! Konferenčni program bo – poleg zabave - spremljala tudi podelitev nagrad najboljšim oglaševalskim akcijam, oglaševalcu in agenciji leta. Z dogodka bomo seveda dnevno poročali.

Nedaleč stran bo med 10. in 13. aprilom v Crikvenici mednarodna konferenca o odnosih z javnostmi PRO.PR. Organizatorji še posebej izpostavljajo prihod dveh predsednic panožnih združenj, in sicer Svetlane Stavreve, predsednice svetovnega združenja za odnose z javnostmi (IPRA), in Marie Laure Garcie, predsednice svetovnega združenja agencij za spremljanje medijev (FIBEP).