• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Dogodki tedna

Eden tistih tednov, ko se izvrstni dogodki prekrivajo med seboj. Med drugim bomo lahko izbirali med Effie Dnevom učinkovitosti, inOrbitom, izobraževanju Marketing TopX in okrogli mizi na temo strateškega komuniciranja.

Če se te dni mudite v Dubaju (ZAE), lahko do srede, 13. marca 2019 preverite festival kreativnosti Dubai Lynx, ki je del blagovne znamke Cannes Lions. Več o festivalu si lahko preberete tukaj.

Društvo za marketing Slovenije v torek, 12. marca 2019, v prostorih GZS v okviru serije izobraževanj Marketing TopX organizira predavanje »Celovita izkušnja stranke«. Svoje znanje bodo delili Petra Osela (Arhea), Gregor Mauko, generalni direktor Toyota Adria, ki v regiji vodi znamki Toyota in Lexus, in Aljoša Silič Žemva (NLB), ki se kot upravljavec segmentov – svetovalec neposredno ukvarja s strankino izkušnjo in raziskavami strank.

Na okrogli mizi z naslovom »Med idealom in resničnostjo – stanje slovenske komunikacijske stroke« bodo v sredo ob 15. uri na FDV spregovorili o trenutnem stanju na področju strateškega komuniciranja v Sloveniji. Svoje poglede bodo podali raziskovalec in profesor na Fakulteti za družbene vede dr. Dejan Verčič, predsednica Slovenskega društva za odnose z javnostmi Tina Cipot, novinarka Vesna Vuković in direktor podjetja Butan plin Tomaž Grm.

V četrtek, 14. marca 2019, se ob 8. 30 bo v hotelu Slon v Ljubljani Effie dan učinkovitosti, ki predstavlja izobraževalni del prireditve. Zvečer bodo ob 20. uri v Festivalni dvorani podelili nagrade Effie. Več si lahko preberete tukaj in tukaj.

Prav tako v četrtek se v portoroškem hotelu Bernardin začne konferenca o digitalnem marketingu inOrbit, ki se letos predstavlja v obogateni, trodnevni različici (torej smo se pri datumu malce zlagali/zmotili, saj se dan z delavnicami začne že 13. marca. O programu smo pisali tukaj, več o dogodku pa si lahko preberete na uradni spletni strani.

Center za kreativnost (MAO) bo v petek, 15. marca 2019 gostil Roberta Lešnika, vodjo Centra za oblikovanje zunanjosti Mercedesovih avtomobilov. Svoje izkušnje bo z udeleženci delil na individualnih delavnicah, ki se bodo pričele ob 15.uri, in predavanju, ki bo ob 18. uri in bo odprto za javnost. Več informacij o dogodku najdete tukaj.