• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Dogodki tedna

Osrednji dogodek tedna je vsekakor četrtkov Outstanding, na katerem bodo nagradili inovativno uporabo zunanjih medijev v Sloveniji.

V ponedeljek, 28. januarja 2019, bo ob 17. uri v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije mesečno srečanje Društva za marketing Slovenije. Prvo letošnje mesečno srečanje bo namenjeno priložnostim v letu 2019. Kot poudarjajo pri DMS, Marko Derča (AT Kearney), Vladimir Nardin (Gorenje) in Jure Doler (fbchatbot.si) ne bodo govorili o »visokoletečih« trendih, krilaticah in rešitvah, ki jih ne moremo spraviti v življenje. Razprava bo zadevala sedanjost in možnosti, ki se jih lahko poslužijo tudi slovenski marketingarji.

Med 30. in 31. januarjem 2019 bo v kalifornijskem mestu San Jose konferenca in sejem iskalnega marketinga SMX West. Med govorci so strokovnjaki za iskalni marketing in optimizacijo za spletne iskalnike iz največjih tehnoloških podjetij, kot so Google, Amazon, Microsoft in IBM.

V četrtek, 31. januarja 2019, pa bo v prostorih Opere v Ljubljani 8. Outstanding, na katerem bodo nagradili inovativno uporabo zunanjih medijev v letu 2018. O letošnji celostni podobi dogodka, ki je delo agencije Luna TBWA, si lahko preberete tukaj, o lanskih zmagovalcih pa tukaj.