• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Dogodki tedna

Ta teden bodo trije zanimivi dogodki, vrhunec pa bo zagotovo četrtkova konferenca medijskih trendov SEMPL, že 20. po vrsti.

Danes ob 17. uri bo v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije mesečno srečanje Društva za marketing Slovenije. Štirje gostje – Blaž Brodnjak (NLB), Jernej Smisl (Nova KBM), Peter Vidmar (Agencija 101) in Blaž Zupan (Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani) – bodo z udeleženci delili misli, nasvete, knjige, filme, znanja, modele in aktivnosti, ki so jih navdušili v minulem letu.

V okviru dogodkov PRaksalnica v organizaciji Slovenskega društva za odnose z javnostmi (PRSS) bo v sredo, 28. novembra, svoje izkušnje delila dekanja Fakultete za družbene vede Univerze v Ljubljani, prof. dr. Monika Kalin Golob. Več o dogodku si lahko preberete tukaj.

V četrtek, 29. novembra, pa vse poti vodijo v Portorož, kjer bo 20. regionalna konferenca medijskih trendov SEMPL. V dveh dneh se bo na govorniškem odru zvrstilo več kot 30 govorcev. Med drugim boste lahko poslušali osrednjega govorca Petra Hinssena (za pripravo na dan pojutrišnjem svetujemo v branje intervju tukaj), strokovnjakom za nevromarketing dr. Nikolaosom Dimitriadisom (intervju o marketinškem pranju možganov najdete tukaj) in strokovnjakom za znamčenje Davidom Brierjem (ki pravi, da znamčenje vzdihne življenje izdelku). Navedli smo manj kot desetino programa in nekaj domačega branja, več informacij pa najdete na spletni strani dogodka.