• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Dogodki tedna

V tem tednu je večina dogodkov »koncentriranih« na četrtek, 22. novembra.

V sredo, 21. novembra, bo v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije (GZS) 19. podelitev priznanj v okviru tekmovanja za najboljše letno poročilo za leto 2017. Več informacij o dogodku najdete tukaj.

V četrtek, 22. novembra, ob 16. uri Društvo za marketing Slovenije v sklopu dogodkov Marketing TopX organizira predavanje na temo internacionalizacije. S predavanjem »Internacionalizacija kot ena od strategij nadaljnje rasti poslovanja« bo svoj pogled predstavil Matjaž Grm, izvršni direktor prodaje in trženja v skupini Adria Mobil.

Le nekaj kilometrov stran bo v hotelu Union dogodek v soorganizaciji Združenja evropskih internih komunikatorjev (FEIEA) in Slovenskega društva za odnose z javnostmi (PRSS). Dogodek je razdeljen na dva dela, in sicer konferenčnega in podelitev nagrad. Več informacij o dogodku najdete tukaj.

Prav tako v četrtek se v portoroškem Hotelu Slovenija začenja dvodnevna mednarodna konferenca na temo marketinga in sponzorstev v športu Sporto. Med drugim bodo na govorniškem odru predstavniki klubov AS Roma in Chicago Bulls pa tudi predsednik UEFE Aleksander Čeferin. Podelili bodo tudi nagrade Sporto najboljšim projektom na področju sponzorstev in marketinga v športu v regiji. O dogodku smo podrobnejše pisali tukaj in bomo z njega tudi poročali.