• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Dogodki tedna

Pred nami je dogodkovno zelo pestra druga polovica novembra. Za ta teden napovedujemo pet dogodkov in MModerni seminar.

12. in 13. novembra bo v Beogradu 5. festival integriranih komunikacij Kaktus. Pod sloganom »Ideja ni nič brez izvedbe« so organizatorji pripeljali zanimivo zasedbo domačih in tujih govorcev. Konferenčni del bo odprl glavni govorec Marcelo Padoca, kreativni diretkor v ameriški oglaševalski agenciji David&Goliath. Podelili bodo tudi nagrade Kaktus za najboljše akcije, v mednarodni žiriji (dela ocenjujeta žirija srbskih strokovnjakov in žirija predstavnikov agencij in oglaševalcev iz regije) pa so tudi Petra Krulc (Grey), Domen Husu (Yin+Young), Sašo Dimitrievski (Pristop) in Boštjan Napotnik (Futura).

Če vas zanimajo marketinške aktivnosti Steklarne Hrastnik (prejemnika nagrade marketinška odličnost 2017) iz prve roke, se lahko pridružite članom Društva za marketing Slovenije v torek, 13. novembra, na obisku v podjetju.

V sredo, 14. novembra, bo v hotelu Four Points by Sheraton v Ljubljani konferenca o spletnem nakupovanju Ecommerce Day 2018. Celoten program najdete tukaj.

V četrtek, 15. novembra, vas DMS ob 8. uri vabi v ljubljansko Kavarno Sputnik na zaključni marketinški zajtrk v letu 2018. Gost bo doc. dr. Jaka Lindič, predavatelj na ljubljanski Ekonomski fakulteti in podjetnik.

Sočasno se bo v Portorožu odvijala 20. Poslovna konferenca Portorož. Glavni govorec je Lars-Johan Jarnheimer, predsednik upravnega odbora holdinga Ingka, ki upravlja skupino Ikea.

Prav tako v četrtek, 15. novembra, bo v Amsterdamu podelitev oglaševalskih nagrad Epica. Od slovenskih agencij se je v ožji izbor uspelo uvrstiti Pristopu z akcijo »Briljantna prebava«. Držimo pesti, da po dolgem času nagrada najde pot tudi v Slovenijo! 

LinkedIn že dolgo ni več zgolj spletna oglasna deska za življenjepis, ampak orodje, s katerim gradimo kredibilnost in ustvarjamo poslovne priložnosti, pravi Manca Korelc. Strokovnjakinja za družbena omrežja bo udeležencem MModernega seminarja pomagala spoznati uporabo LinkedIna za podjetja, ki delujejo v medorganizacijskem sektorju. Seminar bo 16. novembra 2018 v prostorih GZS v Ljubljani.