• Facebook
  • Twitter
  • RSS

MModerni seminar: Delovna sreča je ključ do uspeha

Skoraj dve tretjini odraslega življenja preživimo na delovnem mestu. In vsaj enkrat na teden dva od treh zaposlenih nista srečna pri delu. Bi lahko bilo tudi drugače? Vsekakor, pravita Petra Božič Blagajac in Maja Lončar iz Palete znanj. Eden od odgovorov na vprašanje »Kako?« je po njunem prepričanju prav delovna sreča. Več o njej vam bosta povedali na naslednjem MModernem seminarju, ki bo 28. septembra 2018 v Ljubljani.

Foto: Shutterstock

Delovna sreča je celovit koncept vodenja in delovanja organizacij 21. stoletja, ključni dejavnik poslovnega uspeha ter najmočnejši pogon posameznika in uspešnih ekip. Srečni zaposleni smo bolj uspešni pri delu, bolj produktivni, ustvarjalni, motivirani in bolje sodelujemo z drugimi. Srečna podjetja so najbolj želeni delodajalci, imajo bolj srečne stranke, odsotnost z dela je nižja, manjša je tudi fluktuacija zaposlenih, več prodajo, so bolj inovativna ter imajo posledično boljše poslovne rezultate.

Prijave: [email protected]marketingmagazin.si, tel: 01 43 45 640

Z oddajo prijave na e-poštni naslov potrjujete, da ste seznanjeni in se strinjate s Splošnimi pogoji ter se skladno s temi zavezujete k plačilu prijavnine na podlagi izstavljenega predračuna.

Cena seminarja: 125,00 EUR + 22 % DDV = 152,50 EUR.  Za prijave do 24. septembra 2018 in za naročnike na revijo MM nudimo 25-odstotni popust.

Datum izobraževanja: 28. september 2018

Trajanje: 10.00 – 14.00

Lokacija: Tivolska c.50, Ljubljana

Na delavnici Delovna sreča je ključ do uspeha boste s predavateljicama poiskali odgovore na vprašanja, kot so:

  • kaj je delovna sreča;
  • zakaj bi morala biti način življenja;
  • kakšne koristi prinaša posameznikom ter organizacijam in
  • kakšna je vloga vodij.

Seznanili se boste s primeri dobre prakse in skupaj našli načine, kako postati in ostati srečen pri delu ter kaj lahko naredite zase in kaj lahko naredite za vašo ekipo. Govora bo tudi o enem najbolj vročih poklicev 21. stoletja, in sicer menedžerju delovne sreče.

Velik del srečanja bo namenjen praktičnem delavnicam v skupinah. Na osnovi vaših primerov boste pripravili osebne načrte delovne sreče in načrte za več sreče v vašem delovnem okolju.

Program

10:00 do 10:30 osnove delovne sreče (teoretična podlaga delovne sreče, kaj nas osrečuje in onesrečuje pri delu, kakšne so koristi za posameznika in organizacije, zakaj je delovna sreča koncept vodenja organizacije)

10:30 do 11:30 delovna sreča v praksi; pogledali si bomo primere iz različnih organizacij in držav, se seznanili s pomenom vodij pri uvajanju in izgradnji delovne sreče ter se seznanili s poklicem prihodnosti, torej menedžerjem delovne sreče, pogledali pa bomo tudi, kako delovna sreča koristi pri skrbi za stranke.

11:30 do 12:30 sam svoje (delovne) sreče menedžer – priprava osebnega načrta delovne sreče 

12:30 do 12:45 odmor

12:45 do 13:45 priprava načrta delovne sreče za moje podjetje/organizacijo

13:45 do 14:00 prihodnost pripada srečnim …

O predavateljicah

Petra Božič Blagajac in Maja Lončar sta prvi mednarodno certificirani menedžerki delovne sreče v Sloveniji. Delavnice izvajata po metodi mednarodne mreže Woohoo Inc.

Imata več kot 20-let izkušenj na področju komuniciranja, marketinga ter upravljanja rasti in razvoja ljudi ter organizacij.

Njuna želja je, da delovna sreča postane strateška prioriteta vsakega posameznika ter vsake sodobne in odlične organizacije, ne glede na njeno velikost, ter da preprosto postane način življenja.

Paleta znanj je certificiran partner mednarodne mreže strokovnjakov za delovno srečo Woohoo Inc., ki deluje v več kot 40 državah po svetu.

Več o podjetju:

[email protected]

www.paletaznanj.si