• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Še dobra dva tedna do izteka prijav za nagrade POMP

Organizatorji tekmovanja POMP 2018, ki nagrajuje slovenske dosežke na področju vsebinskega marketinga, so podaljšali rok za prijave do 4. septembra 2018. Nagrade bodo podelili na slavnostni podelitvi v okviru konference POMP Forum, ki bo 27. septembra v Cankarjevem domu v Ljubljani.

Foto: Jani Ugrin

Dela lahko prijavite v 11 različnih kategorij, in sicer v tekmovalne skupine najboljši digitalni medij, najboljši video, najboljša tiskana publikacija, najboljše komuniciranje na družbenih medijih, najboljši medij(i) javnega sektorja, združenj in neprofitnih organizacij, najboljša vsebinska kampanja, najboljše nativno oglaševanje, najboljše interno komuniciranje, najboljši vplivnostni marketing, najboljša naslovnica in najboljši dizajn.

Prijavljena dela bo ocenjevala 29-članska žirija strokovnjakov pod vodstvom Nine Sankovič, svetovalke za odnose z javnostmi v podjetju Snaga. Poleg omenjene žirije bosta sodelovali še dve posebni žiriji, in sicer za nagrado veliki pomp in najboljši dizajn.

O glavni nagradi veliki pomp bo presojala petčlanska žirija, v kateri so Urša Pučko (Internavti), Uroš Goričan (Pristop), Denis Oštir (Gorenje), Andrej Ravnikar (Akrapovič Kreativa) in Jernej Janežič (Atlantic Grupa). Lani je veliko nagrado za najboljše komuniciranje v družbenih medijih prejela Akrapovič Kreativa. 

Več o prijavi si lahko preberete tukaj.