• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Naslednja konferenca PRO.PR bo v Crikvenici

Sedemnajsta konferenca za odnose z javnostmi PRO.PR bo med 10. in 13. aprilom 2019 v hotelu Katarina v naselju Selce v Crikvenici na Hrvaškem.

Foto: hrvaska.net

Organizator konference, agencija Apriori World iz Zagreba, program še pripravlja. Za zdaj so izdali le, da imajo podporo Mednarodnega združenja za odnose z javnostmi (IPRA). »Odločitev smo sprejeli v skladu z glavno nalogo IPRA, torej podporo razvoju odnosov z javnostmi po vsem svetu. Konference PRO.PR že dolgo prispevajo k razvoju odnosov z javnostmi v regiji. Pričakujemo, da bodo teme 17. konference PRO.PR pokrile najnovejša vprašanja in težave, s katerimi se srečujejo komunikatorji,« je povedal Philip Sheppard, generalni sekretar IPRA.

Ena od posebnosti konference PRO.PR, ki jo redno obiskujejo tudi številni vodilni praktiki s področja odnosov z javnostmi iz Slovenije,  je, da se vsako leto seli v različne kraje regije. Do zdaj je štirikrat gostovala na Hrvaškem, trikrat v Črni gori in Srbiji, dvakrat v Bosni in Hercegovini ter Sloveniji in enkrat v Makedoniji.