• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Mladi letos SEMPLate brezplačno

Konferenca medijskih trendov SEMPL želi 20. rojstni dan praznovati z vsemi, ki bodo krojili prihodnost medijsko-komunikacijske stroke. Mlajši od 26. leta se lahko letošnjega SEMPL-a udeležite brezplačno.

SEMPL in Spar Slovenija bosta vsem, ki so šele na začetku svoje kariere, omogočila, da prisluhnejo svetovno priznanim predavateljem. Mladim je namreč treba približati marketinško-komunikacijske trende in jih vpeljati v stroko ter med starejše kolege tudi na neformalen način.

SEMPL je mlade do zdaj v Portorož vabil z nagradnimi igrami, popusti in drugimi ugodnostmi pri nakupih kotizacij. Letos so se organizatorji v partnerstvu s Sparom Slovenija odločili, da to še nadgradijo.

Tako vsem mladim, ne glede na to, ali so že zaposleni, imajo status študenta ali pa morda že razvijajo svoje prve poslovne korake, omogočijo brezskrbno doživeti enega največjih tovrstnih dogodkov v naši regiji.

Konferenca medijskih trendov SEMPL bo 29. in 30. novembra 2018 v GH Bernardin v Portorožu. Več o programu si alhko preberete tudi na uradni spletni strani.