• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Konferenca FOCUS – bliže ljudem

V Termah Tuhelj (Hrvaška) bo med 13. in 14. septembrom mednarodna konferenca FOCUS. S sloganom »Bliže ljudem« se osredotoča na inovacije in komuniciranje v in s podjetji v javnem sektorju. Organizatorji poudarjajo, da gre tudi za izobraževalno platformo, ki koristi vsem deležnikom.

»Hitrost odločanja v javnem sektorju, znanja in veščine agencij za odnose z javnostmi in svetovalcev ter sodelovanje javnega sektorja z zasebnim so ključni pri komunikacijski transformaciji. Transparentnost vsake politike je odvisna od komunikacije. Komunikacije morajo postati pomemben del finančnih načrtov, kadre pa čaka izobraževanje in digitalna transformacija,« je povedal Danijel Koletić, vodja organizacijskega odbora.

Konferenca je namenjena predstavnikom tako javnega kot tudi zasebnega sektorja. Prisluhnili bodo lahko praktičnim primerom domačih in tujih strokovnjakov za komuniciranje. Ti bodo predavali o najnovejših trendih v komunikaciji v javnem sektorju in izzivih, s katerimi se srečujejo, in podali nasvete, kako izboljšati komunikacijo na vseh ravneh.

Več informacij o konferenci najdete tukaj.