• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Dogodki tedna

Vstopamo v teden, poln zanimivih marketinških dogodkov. Gre tudi za enega najbolj digitalnih tednov, saj se bosta v dveh dneh odvila 07. Diggit in seminar The Best of Global Digital Marketing.

V torek, 12. junija, se bodo udeleženci 07. Diggita na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani seznanili s tematikami, ki segajo vse od renesanse človeške vrste in digitalne inteligence do personalizacije in tehnologije blockchain. Dotaknili se bomo tudi iskanja sreče v digitalni dobi in podelili nagrado za digitalno osebnost leta, ki jo prejme Celtrin Matevž Klanjšek. Mimogrede, na konferenci ne bo odmora za kosilo! Saj veste, v digitalnem svetu ni časa za počitek. Prijavite se lahko tukaj.

No, prostora za počitek tudi po Diggitu ne bo veliko. Bi se lotili digitalne akcije, pa ste brez idej? V sredo, 13. junija, bo v Ljubljani (GZS) mali veliki seminar The Best of Global Digital Marketing. Mednarodni govorci iz Nemčije, Švedske, Poljske in Estonije bodo predstavili najboljših 20 digitalnih projektov lanskega leta. Sprijaznimo se, neprisotnost na spletu pomeni komercialni samomor.

V četrtek, 14. junija, pa bo v Centru inovativnega podjetništva NLB dogodek »Dobro jutro, oglaševalci« pod okriljem Slovenske oglaševalske zbornice. Dogodek s sloganom »Kje pa »njih« čevelj žuli?« bo potekal v obliki pogovora med Sašom Dimitrievskim, partnerjem in članom uprave Pristop Skupine, in gostoma Rankom Jelačo, članom uprave Telekoma Slovenije, in  Rokom Vodnikom, članom uprave Petrola. Rdeča nit bo zadnja raziskava Mind Wide Open (MWO), ki jo svetovalno podjetje Indigo izvaja v sodelovanju z Društvom za marketing Slovenije.