• Facebook
  • Twitter
  • RSS

MM (pri)poroča: Veliki finale 27. SOF-a

Pred nami je drugi dan 27. Slovenskega oglaševalskega festivala, ko bodo znani tudi dobitniki nagrad. Da ne bi izpustili najpomembnejšega dogajanja, vam uredništvo MM-a priporoča nekaj današnjih predavanj, ki se jih je po našem mnenju vredno udeležiti.

Foto: SOF

Ob 9. uri bodo na terasi razpravljali o letos zelo aktualni temi, »verižnih blokih v novem krasnem svetu«. Ali se bo (kripto)oblak razblinil in se bo izkazalo, da je to ena najbolj napihnjenih tehnologij doslej? Ob 10. uri sledi predavanje Rite Gomes (z vzdevkom Wasted Rita) v okviru kreativnih juter Creative Mornings. Gregor Žakelj se bo s portugalsko kreativko pogovarjal o njenem edinstvenem pogledu na svet in njenem ustvarjanju.

Če vsaj malo spremljate šport, vam bo gost pogovora ob 12:30 zelo znan. Novinar Saša Jerković se bo namreč pogovarjal z biatloncem Jakovom Fakom in njegovi težki športni poti z Gorskega Kotorja do biatlonskega vrha.

25. maj 2018 in s tem uredba GDPR je blizu. Ker si resnično ne želite igranja s podatki, ne zamudite predavanja ob 15. uri. Zoran Savin, ki je letos prevzel vodenje slovenskega Urada za interaktivno oglaševanje (IAB Slovenija), ne bo govoril o GPDR kot nečem slabem. Nasprotno, posvetil se bo dobrim stranem uredbe.

Z razglasitvijo zmagovalcev ob 20. uri sledi »finiš« tekme 27. SOF-a. Ker pa smo vsi kdaj pa kdaj zmagovalci, se druženje nadaljuje s Pro Plusovo »zabavo zmagovalcev« ob 22. uri.

Včerajšnje vtise si lahko ogledate tukaj.