• Facebook
  • Twitter
  • RSS

27. SOF: Ste že slišali za »dobroglaševanje«?

Marketing je z Marsa, trajnostni razvoj pa z Venere, pravi Thomas Kolster, ki je naslednji potrjeni mednarodni govorec na 27. SOF-u. Poleg njega bo na govorniški oder 12. aprila 2018 v hotelu Kempinski stopil še britanski oblikovalec Ron Cregan.

Thomas Kolster, danski govorec in avtor, bo na predavanju »Dobroglaševanje – vaš glas in delo sta pomembna« (»Goodvertising – your voice & work matters«) z globalnimi primeri pokazal, kako blagovne znamke spreminjajo izzive v zgodbe o uspehu. To počnejo na način, da gre dobiček z roko v roki z ljudmi in planetom, zato ga je poimenoval »dobroglaševanje«.

Ron Cregan je britanski oblikovalec z več kot 20 leti izkušenj v komunikacijski industriji. Pred leti je ustanovil družbo Endangered Species, ki kreativno skupnost ozavešča o grožnjah, ki jih povzroča nepremišljena zakonodaja. Predvsem opozarja na problematiko enotne embalaže, ki bo tudi ena od tem njegovega predavanja. Trenutno svetuje številnim mednarodnim blagovnim znamkam v sektorjih pijač, luksuznih izdelkov in športa.

Zgodnje prijave del na tekmo 27. SOF-a so možne še do 26. februarja 2018. Več informacij o konferenčnem in tekmovalnem delu najdete na uradni spletni strani. Podelitev nagrad bo 13. aprila 2018 na zaključni prireditvi letošnjega SOF-a v Portorožu (hotel Kempinski).