• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Dogodki tedna

Imamo dobro in slabo novico. Dobra je, da bodo ta teden kar štirje zanimivi dogodki s področja marketinga, znamčenja in start-upov. Slaba pa je, da so kar trije na isti dan.

Rdeča nit decembrskega Startup cafeja bodo start-upi na področju finančne tehnologije (»fintech«), ki čedalje pogostejše izzivajo položaj velikih igralcev. Na dogodku, ki bo 6. decembra ob 8. uri v kavarni Sputnik, bosta razpravljala Ervin Uršič Kovač (Iconomi) in Marko Rant (Borza terjatev / The Invoice Exchange).

Društvo za marketing Slovenije 7. decembra ob 16:30 na Gospodarski zbornici Slovenije pripravlja zaključno izobraževanje Marketing TOPX v letu 2017.  Govora bo o tem, kako s pomočjo poslovnih modelov marketing postaviti na vodilno mesto v podjetju. Primere uspešnih praks in odličnih orodij za upravljanje s poslovnimi modeli bo razkril Jaka Kladnik (Marand).

Istega dne ob 18. uri bo na Dunajski 125 v Ljubljani dr. Andrej Pompe, strokovnjak za znamčenje, predstavil svoji novi knjigi. Znamka in znamčenje in Strateške priložnosti znamk sta knjigi, ki bosta zagotovo pripomogli k razumevanju fenomena, kaj blagovna znamka sploh je.

Na zadnjem četrtkovem dogodku bo v organizaciji Zavoda Ypsilon ob 18. uri v prostorih ABC Huba (spodnja etaža Emporiuma, BTC City Ljubjana) svoje izkušnje delil Gregor Potočar, direktor SAP Slovenija. Poklicna pot ga je vodila iz zagonskega podjetja NiceLabel v Microsoft Slovenija, danes pa uspešno zgodbo nadaljuje v slovenski izpostavi mednarodnega podjetja SAP.