• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Dogodki tedna

Smo v tednu, ko se ne bo odvila le 19. konferenca medijskih trendov SEMPL, temveč tudi MModerni seminar na temo odnosov z javnostmi in dogodek TopX Društva za marketing Slovenije. Svojo idejo za banko prihodnosti lahko prispevate na Abankinem hackathonu.

V torek, 21. novembra 2017, Marketing magazin na Gospodarski zbornici Slovenije organizira predzadnji MModerni seminar leta. Izobraževanje »Povej mi zgodbo in povem ti, kakšen piarovec si« bo vodila Katja Klavora, predstavnica odnosov z javnostmi v medijski hiši Pro Plus.

Društvo za marketing Slovenije v sredo, 22. novembra ob 17. uri, prav tako na Gospodarski zbornici Slovenije pripravlja novembrski dogodek TopX. O korakih do odlične (digitalne) uporabniške izkušnje bodo predavali Mitja Jereb, Živa Prelog in Andrija Šulić iz agencije Renderspace.

Končno! V četrtek, 23. novembra, v Grand hotelu Bernardin svoja vrata odpira 19. SEMPL. Zanimivo bo tako na predavanjih in vzporednem programu kot tudi na večerni podelitvi za nagrade Sempler. V enajstih kategorijah se za »torpede« poteguje kar 89 del! Če vas zanima več o povezovalcu programa, britanskem igralcu Julianu Rhind-Tuttu, si lahko intervju z njim preberete tukaj.

Inovativni vikend »Abathon Hackathon« (25.-26. november) pa pripravlja Abanka v prostorih ABC Huba v ljubljanskem BTC-ju. Nagradni sklad hackathona s sloganom »S tvojo idejo do še boljše banke« je 10 tisoč evrov.