• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Dogodki tedna

Če je za prejšnja dva tedna veljalo manjše zatišje glede dogodkov, pa tega ne moremo trditi za delovni teden med 13. in 17. novembrom. Ta teden se lahko izobražujete na dveh dogodkih Društva za marketing Slovenije in konferenci SPORTO, 8. bienalu Brumen in mednarodnem oglaševalskem tekmovanju Epica, zabavate pa na Kurzschlussu.

Foto: SPORTO

Jutri, 14. novembra, bosta ob 17. uri na Gospodarski zbornici Slovenije Jasna Suhadolc (VirtuaPR) in Marko Vrbnjak (NiceLabel) predavala na srečanju sekcije B2B v okviru Društva za marketing Slovenije. Govora bo o ustvarjanju vsebin v medorganizacijskem okolju. Vsebinski marketing namreč ni namenjen le komunikaciji med podjetjem in potrošnikom. Že dan pozneje vas DMS ob 8. uri vabi v kavarno Sputnik. Na zadnjem letošnjem marketinškem zajtrku bo Maja Golob, direktorica agencije Spago, predstavila svojo 25-letno poklicno pot v marketingu.

V torek, 14. novembra, Fundacija Brumen in Gospodarska zbornica v okviru 8. bienala slovenskega oblikovanja Brumen organizirata srečanje z gospodarstveniki. Dogodek »In kaj lahko oblikovanje ponudi gospodarstvu« je namenjen vsem predstavnikom podjetij, ki se soočajo s procesom digitalizacije in vpeljevanjem novih tehnologij.

Prav tako v torek bodo osemnajstič podelili strokovne nagrade na področju letnih poročil. Ob 13. uri bodo na Gospodarski zbornici Slovenije izvedli tudi seminar »Priprava vsebin v letnem poročilu«.

Marketinško dogajanje v Sloveniji se nato seli v (S)Portorož, kjer bo 16. in 17. novembra v Kongresnem centru Portus konferenca o marketingu in sponzorstvih v športu SPORTO. Mednarodna žirija bo tudi nagradila najboljše športno-marketinške in sponzorske projekte leta.

V četrtek, 16. novembra, bodo v Berlinu podelili mednarodne oglaševalske nagrade Epica. Žirija mednarodnega oglaševalskega tekmovanja Epica je v prvem pregledu del izbrala 524 finalistov izmed 3350 prijavljenih del z vsega sveta. Med njimi je tudi večkrat nagrajeni projekt agencije New Moment New Ideas Company »Knjiga miru«.

Za konec pa še hiter skok v Ljubljano, kjer se v petek, 17. novembra zaključi Mesec oblikovanja, za zabave željne pa se začne serija glasbenih dogodkov Kurzschluss.