• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Dogodki tedna

Po počitniškem »mrku« se vračajo marketinški in oglaševalski dogodki. Izpostavljamo mednarodni festival kreativnosti v Barceloni, pogovor o izgorelosti v kreativnih poklicih in Mesec oblikovanja.

Če boste med 9. in 11. novembrom v Barceloni, se lahko udeležite 4. Evropskega festivala evropske kreativnosti ADC*E. V žiriji letošnjega dogodka v organizaciji Evropskega kluba umetniških direktorjev sta tudi Janez Rakušček, izvršni kreativni direktor pri Luni TBWA, in Katja Petrin Dornik, kreativna direktorica pri Grey Ljubljana.

V petek, 10. novembra, vas Marketing magazin in Slovenska oglaševalska zbornica vabita na dogodek »Dobro jutro, oglaševalci!«, ki bo tokrat potekal kot pogovor o izgorelosti v kreativnih poklicih. Vodila ga bo samostojna novinarka Mojca Vakselj z gosti dr. Andrejo Pšeničny, univerzitetno diplomirano psihologinjo in psihoterapevtko, Lariso Grizilo, direktorica sektorja za upravljanje s človeškimi viri in korporativnih komunikacij pri A1 Slovenija, in Robertom Serecom, izvršnim direktorjem Pomurskih mlekarn.

Ne pozabite, do 17. novembra 2017 še poteka Mesec oblikovanja, ki raziskuje, vrednoti in promovira pomembne dosežke na področju oblikovanja doma in v svetu.