• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Stopite v stik na 8. PR teatru

Študentska sekcija Slovenskega društva za odnose z javnostmi (ŠS PRSS) organizira.8. konferenco PR teater s sloganom »Stopi v stik«, ki bo 16. novembra 2017 v veliki dvorani Fakultete za družbene vede. Med govorci so Ajda Sitar, Aleksander Salkič, Ana Lukanc, Filip Kržišnik, Jure Marolt in Barbara Randić.

»V zadnjem času so vplivneži, razmah vizualnih (predvsem video) vsebin in digitalizacija vnesli sveže trende na praktično vsa področja komuniciranja ter na njih pustili vidne sledi,« pravijo pri ŠS PRSS. O tovrstnih spremembah in njihovih vplivih bodo spregovorili tudi na študentski konferenci za odnose z javnostmi. Letošnje teme so med drugim interno in korporativno komuniciranje, nativno oglaševanje in vplivnostni marketing.

Svoja znanja in izkušnje bodo delili blogerka Ajda SitarAleksander Salkič, direktor korporativnega komuniciranja v družbi Petrol, Ana Lukanc, svetovalka za organizacijo dogodkov pri Pristop Entertainment, Filip Kržišnik, polovica akrobatskega dvojca F&B Acrobatics in vodja oddelka za iskanje talentov pri agenciji Reformabit, bloger Jure MaroltEva Šterk, vodja strateškega planiranja pri agenciji Publicis One Slovenia, in Barbara Randić, vodja tržnih komunikacij v družbi Renault Slovenija.

Prijave za 8. PR teater so že odprte, in sicer na spletni strani prteater.si