• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Dogodki tedna

Za nami je 24. Zlati boben, o katerem ste lahko brali sproti na naši spletni strani, še podrobnejše pa že v naslednji številki MM-a. Karavana zanimivih marketinških dogodkov pa se ne ustavlja, ta teden so na vrsti kar trije. Lahko se boste naučili marsikaj novega o uporabi slovenščine v oglaševanju, ustvarjanju pogojev za inovacije in vsebinskem marketingu.

Že danes ob 17. uri bo na Gospodarski zbornici Slovenije mesečno srečanje Društva za marekting Slovenije. V okviru srečanja dogodka z naslovom »Kako od inovacije do njene realizacije na trgu« bodo o ustvarjanju pogojev za uspešno inoviranje in lansiranje novih izdelkov in storitev predavali  Mojca Pesendorfer (Atlantic Grupa), Matej Golob (CorpoHub) in Tadej Jevševar (Chipolo).

V četrtek, 26. oktobra, sta kar dogodka. Na SOZ Akademiji s prof. dr. Markom Stebejem, profesorjem slovenskega jezika na Oddelku za slovenistiko na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani, bodo zbrani razpravljali o uporabi slovenščine v oglaševanju in tržnem komuniciranju.

Kako »sfrizirati« vaš vsebinski marketing, pa se boste naučili na seminarju Case.digital. Ekipa podjetja Case.digital je analizirala na stotine študij primerov dobrih praks vsebinskega marketinga. Svoje ugotovitve in njihovo uporabo v praksi bodo predstavili 26. oktobra 2017 na seminarju v Grand hotelu Union v Ljubljani.