• Facebook
  • Twitter
  • RSS

MM priporoča: Danes ne spreglejte na Zlatem bobnu

Čas je za veliki finale. Poleg večernega programa današnje tretje dejanje 24. Zlatega bobna vključuje tudi večerno podelitev nagrad. Tudi slovenske agencije so med favoriti!

Foto: Žiga Intihar

Michael Conrad, ustanovitelj Berlinske šole kreativnega vodenja in častni član Galerije slavnih Zlatega bobna, bo ob 11:30 v svojem predavanju izpostavil pomen lokalnih kultur kot konkurenčne prednosti. Tudi globalne blagovne znamke lahko močno pridobijo z vpletanjem lokalnega v svoji komunikaciji.

O ljubezenski aferi med glasbo in oglaševanjem bo ob 12:15 predaval Bruno Bertelli, globalni kreativni direktor pri Publicis Worldwide in predsednik žirije »Najboljše delo«.

»Mislite, da je težko biti kreativen? Poskusite delati v oglaševanju v Ekaterinburgu (rusko mesto, vzhodno od Urala, op. p.)!« pravita Darija Ovečkina in Anton Rozhin iz ruske agencije Voskhod. Ob 16. uri bosta predstavila, kako je lahko agencija iz mesta, kjer si nekateri ne predstavljajo niti življenja, postala ena največkrat nagrajenih agencij v Rusiji.

Po koncu konferenčnega predavanja ob 20. uri sledi crème de la crème s podelitvijo nagrad, kjer imajo slovenske agencije zelo veliko možnosti za osvojitev (veliko) nagrad!