• Facebook
  • Twitter
  • RSS

MM priporoča: 24. Zlati boben, 1. dan

Danes v Grand hotelu Union s predstavitvijo prijavljenih del svoja vrata odpira 24. mednarodni festival kreativnosti Zlati boben! Da ne bi izpustili najpomembnejšega dogajanja, vam uredništvo MM-a priporoča nekaj današnjih dogodkov, ki se jih je po našem mnenju ne smete zamuditi.

Po predstavitvi prijavljenih del, ki bo ob 9. uri, v Veliki dvorani ob 13. uri sledi otvoritveno predavanje Ioane Filip, izvršne kreativne direktorice MRM/McCann Romunija.

Kako ustvarjati vsebine za milenijce, bosta ob 14. urizbranim zaupala predstavnika enega najbolj priljubljenih medijev med mladimi. »Vsebina je kraljica, toda celoten paket je krona.  Ste že kdaj kdaj videli kraljico brez krone?« pravita Daniel Bukumirovič in Maša Milutinović iz medijske hiše Vice Srbija.

»Uspešna podjetja, kot so Google, Apple in Pixar, se ne zanašajo na kreativnost posameznikov. Niso bistvene »zvezde«, ključna je kultura,« pravi Alemsah Ozturk, soustanovitelj in kreativni direktor pri 4129 Grey. Ob 17. uri bo predstavil proces ustvarjanja kulture kreativnosti, ki mora vsebovati najboljše iz obeh svetov. Torej procese, sposobnost učenja in vrednote tako oglaševalskih agencij kot tudi podjetij oziroma korporativnega sveta.

Ker pa se za otvoritveni dan spodobi tudi spoznavna zabava, vas organizatorji  ob 21. uri vabijo na Unionski vrt.