• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Dogodki tedna

Za ta teden napovedujemo nekaj dogodkov iz marketinške panoge, za katere vam priporočamo, da se jih udeležite. Med 16. in 20. oktobrom 2017 se bodo zvrstili 24. Zlati boben, Marketing Topx Društva za marketing Slovenije in Creative Mornings Ljubljana, začne pa se tudi Mesec oblikovanja.

Že danes ob 16. uri v prostorih GZS Društvo za marketing organizira naslednjega v seriji dogodkov TopX. Izobraževanje Marketing TOPX - Povečanje prodaje z upravljanjem blagovnih skupin s predavateljico Andrejo Andoljšek (Category consulting) se osredotoča na (učinkovito) umeščanje izdelkov na police trgovin

V torek, 17. oktobra, se začenja 15. Mesec oblikovanja, ki bo trajal do 17. novembra. Organizatorji obljubljajo še bogatejši program, v ospredju bosta področji z za Slovenijo velikim razvojnim potencialom – les in turizem.

V sredo se začenja eden najpomembnejših dogodkov v regijski oglaševalski panogi. Govorimo seveda o 24. mednarodnem festivalu kreativnosti Zlati boben, na katerem bo tudi ekipa MM. V treh dneh festivala se bodo na govorniškem odru zvrstili številni priznani govorci, v petek, 20. oktobra, pa bodo podelili tudi nagrade. Letos je v tekmi Zlatega bobna nekaj več kot tisoč del.

V petek, 20. oktobra, pa bo ob 10. uri  v gledališču Glej tudi oktobrski dogodek Creative Mornings Ljubljana z gostom Matejem Praprotnikom. MM-ov intervju s pionirjem digitalnega radia pri nas si lahko prebrete preberete tukaj.