• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Velike ideje v mestu priložnosti z Damjanom Kraljem

V organizaciji Zavoda Ypsilon bo svoje izkušnje z mladimi delil mag. Damjan Kralj, direktor trženja in marketinga v družbi BTC City. Predaval bo v sklopu dogodka Y.business Success Story, ki bo 19. oktobra 2017 v prostorih ABC Huba v BTC Cityju v Ljubljani.

mag. Damjan Kralj, direktor trženja in marketinga v družbi BTC City

Kot je za MM povedal Andraž Šiler, strokovni direktor Zavoda Ypsilon, želijo z Damjanom Kraljem odpreti razpravo o trajnostni naravnosti BTC Cityja ter številnih idejah in projektih, ki jih podpira BTC. »BTC City z uresničevanjem poslovnih ciljev postaja ne le mesto priložnosti, temveč tudi mesto, kjer se srečajo podjetniške inovacije, kultura in zabava za vse generacije. Pomembno mesto v tej shemi zasedajo tudi mladi. Poleg zaposlitvenih projektov, kot je BTC Campus, družba BTC podpira tudi delovanje številnih organizacij, ki s svojim programom bogatijo pestro vsebinsko ponudbo v mestu priložnosti,« pojasnjuje Šiler.

Vstopnico za dogodek, ki bo 19. oktobra 2017 ob 18. uri v prostorih ABC Huba (spodnja etaža trgovine Emporium, BTC City Ljubjana), lahko rezervirate tukaj.