• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Prihaja 15. Mesec oblikovanja

Mesto oblikovanja pod sloganom »Napredek« med 17. oktobrom in 17. novembrom 2017 odpira svoja vrata jubilejnemu Mesecu oblikovanja. Organizatorji obljubljajo še bogatejši program, v ospredju bosta področji z za Slovenijo velikim razvojnim potencialom – les in turizem.

Domači in mednarodni strokovnjaki ter ustvarjalci bodo svoja znanja in izkušnje delili na različnih predavanjih, okroglih mizah, razstavah, sejmih in drugih dogodkih. Največ pozornosti bodo namenili lesu in turizmu, ki po prepričanju organizatorjev zahtevata vse večje vključevanje kreativnih industrij. »Te s poudarkom na interdisciplinarnem dialogu odpirajo nove poslovno-ustvarjalne priložnosti. Mesec oblikovanja je tako odlična priložnost za mreženje, povezovanje in izmenjavo idej med sektorji, s poudarkom na močnem kreativnem predznaku,« pravijo organizatorji.

Podelili bodo tudi nagrade za največje dosežke na področju oblikovanja, udeleženci pa bodo lahko tudi uživali v kulinaričnih kreacijah na Oblikovalski okuševalnici.

Celoten program in potek MO 2017 najdete na povezavi.