• Facebook
  • Twitter
  • RSS

MModerni seminar: Kako do učinkovitih oglaševalskih akcij z Google Adwords?

Rdeča nit drugega predavanja nove sezone MModernih seminarjev je oglaševanje na Googlu. O orodju AdWords boste dobili veliko praktičnih napotkov, znanja in novih idej za samostojno načrtovanje oglaševalskih akcij. Predavanje, ki bo 12. oktobra 2017 na Gospodarski zbornici Slovenije, bo vodil Jure Adlešič, ustanovitelj in solastnik podjetij Dominatus in Ambo storitve.

Poleg osnovnih oglaševalskih tehnik bo predavatelj predstavil tudi napredna orodja in tehnike. Z njimi lahko še dodatno izboljšate učinkovitost akcij in si hkrati z uvedbo avtomatike poenostavite vaš delovnik. Izobraževanje je namenjeno marketingarjem, vodjem prodaje, lastnikom podjetij in vsem, ki lahko preko Googla prodajo več svojih storitev in izdelkov.

Na izobraževanju bo predavatelj s praktičnimi primeri predstavil:

  • kako določiti ključne besede za Googlovo oglaševanje glede na sredstva, cilje in prodajni program,
  • kako poteka oglaševanje v iskalnem omrežju in na kaj morate biti pozorni za doseganje čim večje učinkovitosti,
  • kakšne so prednosti in slabosti oglaševanja preko prikaznega omrežja, ponovnega in dinamičnega ponovnega marketinga, YouTuba in Gmaila,
  • napredno analitiko oglaševalskih akcij (določanje ciljev, priprava naprednih poročil, spremljanje vedenja potencialnega kupca med različnimi napravami),
  • napredna orodja in tehnike (avtomatizacija procesov s samodejnimi pravili, samodejno ciljanje DSA, RDSA).

O predavatelju:

Jure Adlešič je direktor in solastnik podjetja Dominatus in solastnik podjetja Ambo storitve.Napisal je več člankov o optimizaciji in oglaševanju z Google Adwords v Računalniških novicah,na blogu podjetja https://www.optimizacija-strani.info in v drugih medijih.

Prijave: [email protected], tel: 01 43 45 640

Cena seminarja: 125,00 EUR + DDV. Za prijave do 29. septembra omogočamo 25-odstotni popust.

Lokacija: Ljubljana

Datum izobraževanja: 12. oktober 2017

Trajanje: 10:00-14:00