• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Konferenca KIDS združuje dobre prakse v marketingu in starševstvo

Rdeča nit konference KIDS so oglaševalske in piarovske kampanje, ki se osredotočajo na nosečnice, mlade starše in otroke. Konferenca bo med 20. in 22. oktobrom 2017 v družinskem hotelu Amarin v Rovinju.

Glavna ideja dogodka je spodbujanje podjetij, da pridobivajo odzive in izkušnje neposredno od staršev in jih vključijo v marketinška sporočila. Organizatorka Vivien Najvirt Korošec je prepričana, da s tem ustvarjajo bolj spodbudno okolje za bodoče starše in boljši svet za otroke. Na dogodku se bodo predavatelji osredotočili na dobre prakse piarovskih in oglaševalskih kampanj v podjetjih ter najboljše nagradili z nagradami Kids Awards.

»Na enem mestu povezujemo podjetja z izobraževalnimi institucijami, športnimi organizacijami, kulturnimi organizacijami, dobrodelnimi organizacijami, državnimi in občinskimi organizacijami ter mediji, katerih poslanstvo je ustvarjati boljši svet za otroke,« pravi Vivien Najvirt Korošec.

Med potrjenimi govorci so Veronika Podgoršek, psihoterapevtka in kolumnistka, Saša Einsiedler, komunikacijska trenerka in svetovalka, in Aleš Lisac, marketinški svetovalec.

Več o dogodku in prijavah si lahko preberete tukaj