• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Še je čas za prijavo del na 24. Zlati boben

Kreativna dela lahko v tekmovalni del mednarodnega festivala kreativnosti prijavite do vključno 18. avgusta 2017.

V tekmi Zlatega bobna lahko sodelujejo vse agencije, oglaševalci, naročniki, produkcijske hiše, oblikovalski studii in medijske hiše ter vsi, ki so vključeni v ustvarjanje tržnih komunikacij. Tekmovanje je sicer odprto za prijavitelje del iz Albanije, Armenije, Avstriea, Azerbajdžana, Belorusije, Bosne in Hercegovine, Bolgarije, Češke, Črne gore, Cipra, Estonije, Finske, Grčije, Gruzije, Hrvaške, Izraela, Italije, Kazahstana, Kosova, Kirgizistana, Latvije, Libanona, Litve, Madžarske, Makedonije, Malte, Moldavije, Poljske, Romunije, Rusije, Srbije, Slovaške, Slovenije, Tadžikistana, Turčije, Turkmenistana, Ukrajine in Uzbekistana.

Prijavitelji lahko dela prijavijo v dve tekmovalni sekciji – »Najboljša praksa« in »Najboljše delo«. Prvi bo predsedoval John Mescall, globalni izvršni kreativni direktor in predsednik globalnega kreativnega vodstvenega sveta McCann. Na čelu druge pa je Bruno Bertelli, globalni glavni kreativni direktor pri Publicis Worldwide.

Prijavitelji lahko prijavijo le tista dela, ki so bila za potrebe oglaševanja naročnika javno predstavljena v času od 1. januarja 2016 do 18. avgusta 2017 in v preteklosti še niso sodelovala v tekmovanju Zlatega bobna.

24. mednarodni festival kreativnosti Zlati boben bo med 18. in 20. oktobrom v Grand Hotelu Union v Ljubljani.