• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Csaba Gosztonyi in Johannes Newrkla nova člana galerije slavnih Zlatega bobna

Galerija slavnih mednarodnega festivala kreativnosti Zlati boben je bogatejša za nova člana. To sta Csaba Gosztonyi, ustanovitelj agencije Carbon Group Communication, in Johannes Newrkla, upravljalni partner in soustanovitelj agencije Merlicek & Grossebner ter generalni direktor agencije Bluetango.

Galeriji slavnih Zlatega bobna sta se pridružila Csaba Gosztonyi (desno) in Johannes Newrkla.

Csaba Gosztonyi je svojo kariero v oglaševanju začel kot urednik, poročevalec in vodja oglaševalske publikacije Kreativ. Zatem je ustanovil agencijo Carbon Group Communication, ambasador Zlatega bobna pa je od leta 2002. Gostil je več predstavitev Zlatega bobna v Budimpešti in drugih madžarskih mestih.

Johannes Newrkla je ključni člen v dveh oglaševalskih agencijah na Dunaju. Soustanovil je agencijo Merlicek & Grossebner, hkrati pa opravlja funkcijo generalni direktorja v agenciji Bluetango. Je tudi ustanovni član Kluba umetniških direktorjev Evrope (ADC*E).

Csaba Gosztonyi in Johannes Newrkla se v galeriji slavnih Zlatega bobna pridružujeta velikim imenom evropskega pa tudi slovenskega oglaševanja. Med njimi so Adrian Boțan, Jure Apih, Farid Chehab, Ivan Chimburov, Michael Conrad, Jan Mariusz Demner, Meta Dobnikar, Dušan Drakalski, Ami Hasan, Jiří Mikeš, Juli Nemes, Günseli Özen, Milka Pogliani, Ulrich Proeschel, Daniel Ružička, Dragan Sakan, Juraj Vaculik, Vital Verlič, Darek Zatorski in Jarek Ziebinski.

Več informacij o 24. Zlatem bobnu najdete tukaj.