• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Utrip Miamija in Istanbula na 24. Zlatem bobnu

24. Mednarodni festival kreativnosti Zlati boben je objavil imena treh mednarodnih govorcev. Oktobra bodo na govorniški oder stopili Cüneyt Devrim, partner v Project House Havas Istanbul, Alberto Matiello, vodja projekta »Future Thinking« pri J. Walter Thompson Miami, in Emma Wilkie, direktorica britanske publikacije The Gunn Report.

Cüneyt Devrim je ustanovitelj digitalne agencije Project House, ki je skozi leta postala ena najhitreje rastočih agencij v regiji EMEA. Je soustanovitelj turškega združenja za direktni marketing in turškega urada za interaktivno oglaševanje (IAB).

Alberto Matiello 18 let svetuje na področju poslovnih in digitalnih inovacij. Pri agenciji J. Walter Thompson je začel z mednarodnim projektom »Future Thinking« – inovacijskim pospeševalnikom, kjer podjetjem pomagajo najti pravo razmerje med trženjem, tehnološkimi inovacijami in novimi poslovnimi modeli.

Emma Wilkie je direktorica britanske publikacije The Gunn Report, ki vsako leto izpostavlja največkrat nagrajena kreativna dela v oglaševanju. Na Zlatem bobnu je nastopila že lani.